Segmenty budoucí koupelny...

Konečně jsme se dočkali a dovezli nám obklady do budoucí koupelny a dlažbu, která v malém formátu bude v chodbě a částečně v budoucí kuchyni.Ve větším formátu pak v koupelně,WC a v místnosti, které říkáme dílna.

Na trávě jsem si zkusila jak bude obklad do koupelny vypadat a jak bude působit podlaha složená z malého formátu dlažby Brick od fi Rako.Obklad je složen z objektové dlaždičky 15x15 cm, matné, barvy slonové kosti a reliéfní listely z řady Champagne od fi Rako.

Na spodním obrázku je část naší kamenné vany, která dosud sloužila jako nádoba na dešťovou vodu v zahrádkářské kolonii. Její spodní část bude natřena barvou v odstínu slonové kosti. Začínáme příští týden :o)

Komentáře

  1. Tak na tuhle koupelnu se obzvlášť těším, vypadá mooc slibně...H.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Moni, tak ta vana stojí asi za trošku odvahy, ale výsledek určitě bude stát za to! Už dlouho jsem neviděla tak skvělý nápad. Pod tvým vedením z toho bude originální mycí budoár:-). Líbí se mi i jednoduché obkladačky na koso, sama bych si přála něco takhle jednoduchého, ale kdo ví. Originální a jedinečné, na podobnou koupelnu asi jen tak nenarazíme;-).

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Mokopa, je to nádhera, jednoduché a ako stvorené na Vašu faru. Nevieš si predstaviť, ako sa teším, keď to budete mať hotové. L

    OdpovědětVymazat
  4. Obkladačky sú v príjemných prírodných odtieňoch.
    Prajem veľa energie do práce a teším sa na fotodokumentáciu hotového diela:)Gabi

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Mokopko, moc se těším na fotky nové koupelny. Už podle obrázků tuším, že bude hodně originální a nádherná. Ať jde práce od ruky a tvé představy se vyplní. Hezké dny přeje Jitka.

    OdpovědětVymazat
  6. Budu překvapená s vámi :o) a už se těším až bude hotovo.To už se mi zpátky do "civilizace" nebude chtít, takhle se přece jenom občas těším do vany ;o)))

    Sharko, kromě vany je rozpracován i sprchový kout...na stará kolena bych do vany nevlezla.Vana bude na ležing v koupeli s bylinkami, které dá zahrada.

    Plánuji jen černé kované doplňky, u mně nemůžete očekávat styl GG :o)))

    Moc děkuji za komentáře a za to jak sledujete rekonstrukci fary.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Moniko, jsem si vzpomněla na slíbenou adresu....na vyčištění té vany...zde je: http://www.xintex.cz/odstranovani-vnejsich-a-vnitrnich-usazenin.htm
    Najdeš tam možná i něco příhodnějšího, doufám, že se to dá koupit i pro malospotřebitele, fakt to funguje skvěle.
    A já se moooc těším, až koupelnu uvidím naživo :-)
    Pa Dana

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky