I.adventní neděle

(pozn. Jsem asi skrblík, ale vloni jsem nevypálila svíčky a tak jsem je letos použila znova,ale věnec i ozdoba je nová)

Komentáře

  1. Krásná kombinace, fialová je nádherná barva. Mně svíčky nezůstávají nikdy, jak je ráno zapálím, tak je nechávám hořet celou adventní neděli až do úplného vyhoření. Vždycky přemýšlím, jestli je to správně nebo ne, ale je to asi jedno. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný Advent Mokopko, věnec je nádherný, fialová je moc elegantní. A Tvoje nevypálené svíčky mi připomněly mně, takhle jsem to taky vloni praktikovala, koupila jsem si v Ikea ty vysoké svíčky a i když jsem je měla každou neděli několik hodin zapálené, vyhořela jen třetina. Takže svíčky byly tkz. "dvouroční":)))).
    Pěkné dny přeji. sar


    P.S. děkuji moc za ocenění:))))

    OdpovědětVymazat
  3. Mokopko,opravdu ta fialová je elegantní,plná vznešenosti...já taky držgrešlím,mám jen trochu vypalené svíčky z loňska ze svícnu na štědrovečerní stůl,tak letos je použiju asi nanovo:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Mokopo,
    líbí se mi střídmá elegance tvého věnce, stejně tak fialová, která jediná na adventní věnec patří, dle roucha kněze .-),ale to ty stejnak víš :-)
    A pak taky snad fialový rozměr je hladin vnichž nacházíme se v rozjímání :-) Však?
    Krásný advent, krásné rozloučení se s uplynulým, očištění a s pokorou nachystání k přijetí nového.rosie

    OdpovědětVymazat
  5. nadherny veniec...este ze si "skrblík" :) velmi pekna farba, jednoduche ale elegantne! nie nadarmo sa hovori, ze v jednoduchosti je krasa :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta barvička je tak něžná, jemná. A krásně jste to nafotila. Já taky používám navypálené svíčky, bylo by mi líto je nevyužít. Krásný čas...Andy

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky