Ocenění

Moc děkuji za ocenění, které jsem dostala od Sar (http://sar.webgarden.cz/) a ZDCL (http://zcdl.blogspot.com/).

Pravidla pro udělení jsou:

1. Poděkovat osobě, která vám ocenění věnoval

2. Umístit logo na svých stránkách.

3. Dát odkaz na osobu, která vám toto ocenení věnovala.

4. Napsat o sobě 7 věcí, ketré mohou být zajímavé pro ostatní

5. Nominovat 7 tvůrčích blogů.

6. Dát odkazy na vámi nominované.

7. Napsat komentář na vámi nominované blogy, který prozradí vaše jmenování.


7 věcí o mě:

1. Ráda pozoruji všechnu krásu světa.

2. Ráda jí naslouchám.

3. Snažím se tiše ji sdílet.

4. Snažím se odpouštět...

5. Vím, že je něco mezi nebem a zemí :o)

6. Vím, že je v mém životě vše jak má být :o)

7. i s ponožkami na nohou a nepořádkem na pracovním stole :o)


Ráda bych ocenila kreativní bytůstky s vlastním viděním světa, které se mně dotýkají, sice to úplně nesplňuje bod č.5, ale myslím si , že by si tu cenu zasloužili :o))

1. http://picasaweb.google.com/marionneta1

2. http://danah-an.blogspot.com/

3.http://jagodowyzagajnik.blogspot.com/

4.http://picasaweb.google.es/hanela.n

5.http://picasaweb.google.cz/Ritazuzu

6.http://picasaweb.google.com/lorelai.radka

7. a zcela netradičně ROSIE byť nemá svůj vlastní blog, ale za její komentáře a její působení na Livingu.cz

Komentáře

  1. Moniko, děkuji a připojuji se k ocenění tvého blogu, je zasloužené!

    OdpovědětVymazat
  2. Moničko Mokopko, moc děkuji za ocenění!!!! Tolik mě potěšilo! A na oplátku, pokud budeš mít čas, chuť ... 19.12. od 17.30, ale klidně i maličko déle, přijeď do kostelíčka v e Stebně. Bude tu adventní zastavení, kytarové duo, třeba zas poznáš kousek kraje kolem vaší fary.Třeba se poznáme i my a i když ne, myslím, že za chvilku, která je hluboko do duše, to určitě stojí!!! Ještě jednou děkuji!!! Dáša - Marioneta

    OdpovědětVymazat
  3. Draha Mokopo a vsechny toto ctouci bytustky,
    tve oceneni mne dojalo.Je treti adventni nedele, chladno, venku poletuje snih, ja sedim v pyzamu antisexiku flanelovem a po tydennim lyzovani procitam postu, living a mne drahe blogy.Mam nastipnute leve zapesti a nastesti to dnes jiz neboli tak moc, takze se me myslenky mohou rozprchnout i jinam a nesoustredit se jen do pidi mista na ruce.po otevreni tveho blogu, jsem se musela usmivat...u peceni poslouchame tutez hudbu a vychutnavame stejny mok i svetlo svic mne provazi.Nic a svete neni nahodou a ani to me zapesti...dekuji za tu bolest,opet mne usmernila. Nez jsem odjela na hory ma duse i telo bylo vycerpane a do chovani se vloudil nepokoj, ktery ve mne vyvolal naval vzteku. Dekuji i za to, zase vim vic a zase si uvedomuji vice, ze panem jsem ja a ne me emoce a ze klidem a diplomacii dosahne cloek mnohem vice,ae prvotni je, byt sam v klidu.
    tve oceneni mne dojmulo i kdyz si jej ezaslouzim. Nemem blog, nefotim...ja jen tak jsem a snazim se delat co delat mam.Jsem vdecna za vse co mam a snad i za to co nemam a tim nemyslim statky pozemske. Neumim zprostredkovat ten pocit, kdyz jedes z kopce a kolem jsou polozasnezene skaly, zpoza kterych se dere slunce mrazivy vzduch ti cisti nos a ty vis, ze viry tady na tebe jsou kratke, jak pretlumocit tlukot zeme samotne a ydechy velehor?A stacil poryv vetru a slunecna idyla byla ten tam a krupky ledy stipaly do tvari a pres mlhu nebylo nic videt, jen se clovek schouli do tepla bundy a vi, ze sam je jen zrnko prachu a panem je nekdo jiny.
    Proto si cenim toho, ze i me malo nekoho pohladi.krasne vanocni chvile a ve vyvrcholeni stedreho dne at se i ve vas zrodi neco noveho, cisteho a krasneho co nechate pres rok kvest.Snad je i ve zrozeni pacholatka i symbol prave toho, ze z vnuknuti ducha v pravy cas muze se pres odpsteni a pochopeni a viru zrodit v kazdem z nas cisty a prosty zivot. rosir

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky