M.K. 2010








Splnila jsem si další ze svých kutilských snů a pustila se do krabičky pro potřeby na šití nebo vyšívání. Její výška je 16cm, základna 8x8cm. Práce s kartonem mně těší i proto, že zpracuji kdejaký papírový obal od corn flakes, rýže, čajů atd...Příjemná recyklace :o)

Komentáře

  1. Moc krásná krabička Mokopo!!! Moc se mi líbí ten vyšitý andělíček!
    Hezký víkend!
    Vianne

    OdpovědětVymazat
  2. Mokopo, nádhera!!!
    Cartonnage se mi moc líbí. Dokonce jsem něco i zkusila (needlebook), ale ještě mi nejdou rohy. Chce to cvik ;)
    Mám jednu otázku, jaké lepidlo používáš? Teda pokud to není tajemství ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Mokopko,moc super skládačka a přitom krásná a užitečná.Máš opravdu super nápady.Tleskám!!!!
    Hezký víkend Jitka

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné,romantické a perfektně udělané. Hezké dny přeje Jitka

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! Páči sa mi najmä dôraz na detaily - ešte aj koráliky a čipka! Inak aj mňa poteší, ak dokážem z niečoho vhodného tak akurát na vyhodenie vytvoriť niečo nové. Len to potom u nás doma vyzerá ako v nejakej zberni starého papiera... :oD

    OdpovědětVymazat
  6. Evíku, používám lepidlo Herkules.Opravdu drží a současně látku natuží a výrobek je pevný, látka se pěkně vypne...Skládačku jsem vykoukala na zahraničních stránkách,bohužel jsem si neuložila její adresu.A to je to další co mně baví, přemýšlet o výrobním postupu...no prostě improvizace.Je to určitý druh adrenalinového sportu:o)Přišla jsem na to,že důležité je látku nebo papír hodně nastříhávat před založím na rubovou stranu.Jsem ráda,že se vám krabička líbí:o))

    OdpovědětVymazat
  7. Mokopko,

    děkuji moc za odpověď. Já také používám Herkules, ale někdy mi na tenčí látce nechává stopy. Tak proto jsem se ptala, zda není náhodou ještě nějaké jiné ;)

    Nevím jestli znáš... posílám odkaz na jedny tutoriály a taky jsou tam moc hezké inspirace ;) http://www.desfillesetuneaiguille.com/epages/210375.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/210375/Categories/TUT

    Ještě jednou moc děkuji.

    Tvůj blog se mi moc líbí a těším se vždy na každou novinku ... mám ráda tyto drobnosti, přesně podle mého gusta, ale někdy nemám odvahu se do něčeho takového pustit ;) Tak se jen kochám u tebe a nebo na francouzských blozích :)

    Krásnou neděli

    Eva

    PS1: ještě dotaz ... látky používáš taky moc hezké. Já tady v té naší malé galantérce nemůžu nic podobného sehnat :( Tak mi to hned vezme chuť do tvoření ... Neznáš nějaký e-shop na látky, nebo je kupuješ někde u vás?

    PS2: nenašla jsem tvůj e-mail, tak píšu sem ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Mokopko, jééé, Tobě to myslí i ve 3D!:-)
    Ještě dodatečně chválím krásné natur zátiší s mladými rostlinkami, jako z francouzských blogů. Krásný nedělní večer.

    OdpovědětVymazat
  9. moc krasne...ta anjelickovska vysivka je uzasna :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moniko, to je krása!!! Recyklace na jedničku, fantastická rozkládací krabička, dokonalé provedení. Moc se mi to líbí!!!!
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  11. Tak hledám možnost jak se poptat, čím je to lepeno, a už jsem našla :) je to nádhera. Jako všechno na tomhle blogu. Jolana

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky