Přání jarní a velikonoční





Linoryt je mou oblíbenou výtvarnou technikou.Proč?Každý jednotlivý tisk je dobrodružství jehož vyvrcholením je originál, který mi připomíná středověké obrázky...tou zvláštní nedokonalostí včetně obráceně vyrytých a tištěných písmen ... chybička se vloudí :o))

Komentáře

  1. chybycka sa mozno "vloudila" ale tak ci tak je to nadherneeeeee :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jarní přáníčka jsou krásná,stejně jako všechno ostatní.Už nějakou dobu pravidelně nakukuju a je mi tu moc dobře.Takové příjemné zpomalení v dnešním bláznivém světě.Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Moni, přáníčka jsou moc pěkná!
    Jak píšeš připomínají mi středověké obrázky. A moje dětství, kdy jsem chodila do lidušky na výtvarku :)
    To přáníčko s tulipánem se mi moc líbí a nevadí mi chybička, protože to na mne působí, že to tak má být ;)
    IHS ... už znám význam této zkratky. Jednak jsi to psala v minulém příspěvku a druhak jsem trochu pátrala po netu. (Mimochodem by jsi se divila, co všechno možný jsem vygooglila.)
    No a když jsem byla v tom pátrání, tak jsem začala pátrat i po velikonočních symbolech. Vždycky jsem Velikonoce vnímala spíš jako svátky jara, ale nikdy jsem moc nepatrála po tom, proč beránek, proč vajíčko ...

    Díky moc za inspiraci a pošťouchnutí k dalšímu vědění a zamyšlení :)

    Krásný víkend
    Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Moni, tiskátka na výrobu přáníček jsou krásná a originální, i když s malým zádrhele. Požehnané Velikonoce. Iva
    PS: Na mailu máš ode mě malý dárek na blog, pokud se ti bude zamlouvat...

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za shovívavost s jakou jste přimhouřili oči nad tiskem.To,že nakukující vyprovokuji k dalšímu hledání ať je to v sobě samotném nebo na internetu...je ta největší odměna a nejkrásnější zrcadlo...Evi ani nevíš jak mně to hřeje.

    Ivo, děkuji za dáreček :o)
    Musím se přiznat, že nejsem velká obdivovatelka starých pohlednic.Jsou to kýče i na svou dobu a nemusím ty poodhalená děvčátka s bočním pohledem...Mám ráda rytiny,kresby,třebas jen perem.Víš snažím se blog nezahlcovat.Cest, kterými se vydat, je mnoho.Já zvolila tu na níž se dělím o svůj vlastní svět.Je to jen velká náhoda, že pasuje do selského :o))))

    Ještě jednou moc děkuji a jsem ráda, že tu s vámi můžu být.Mokopa

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky