Zrcátko





V sobotu u nás v městečku byl trh se vším možným a la vše za 39,-. Já si vybrala kulaté zrcátko za 12,-Kč a už nad košíkem jsem měla představu o tom, jak ho "vylepším", jen jestli bude karton dost silný , abych ho do něj zapustila, udrží lepidlo těžké zrcátko ...tak s těmito myšlenkami jsem spěchala domů...karton byl dost silný a lepidlo také. Do těchto fotek jsem vpašovala i vlastnoručně háčkované lemy ke lněnému ubrusu na konferenční stolek.Snad jednou bude zdobit komodu na faře.

Komentáře

  1. Moni, moc pěkné! Skvělý nápad!!

    OdpovědětVymazat
  2. Mokopko perfektní.Také oceňuji nápad :-)Krásně, čistě vypracované. Háčkovaný lem na ubruse je úžasný. S takovým lemem bych zdobila snad vše. Krásné dny.

    OdpovědětVymazat
  3. Moni,jak to napsat - zase jsi mě dostala svými nápady a zpracováním... To je taková krása!
    Nejen toto, ale i ostatní tvoření...
    Pěkné dny!

    OdpovědětVymazat
  4. Nojo, Mokopko, není nad malé radosti a strašně důležité problémy, kterými se zabýváme!:-D Dopadlo to originálně a krásně! A dečka s krajkou, to je moje... Těším se na další parádní kousek;-).

    OdpovědětVymazat
  5. Opäť musím pochváliť! Krásne, milé, estetické a ešte aj praktické... A ten lem na obrus - kedysi som niečo podobné háčkovala, budem musieť upratať skrine:) Tak veľa pekných nápadov a ešte viac chute do ich realizácie.

    OdpovědětVymazat
  6. áááách - to je nádhera :o) Jste šikulka šikovná - super. Hezký den, Martina

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju za ohlasy jak na zrcátko,tak na háčkování.Motiv "krajky" se mi moc líbí a tak si z něho háčkuji přehoz přes ramena...ale ještě chvilku to potrvá.Mám totiž velká ramena ;o))).Krásné dny...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky