Nostalgická ...





( pozn. Krabička je vyrobena z vypotřebovaného velkého balení modré Nivei v plechu. Spodní část je natřena acrylovou barvou, víko potaženo technickou lněnou látkou doplněné úchytem pro pohodlnější otevírání a napatinovaným obrázkem... :o)

Komentáře

  1. ... další naprosto úžasný kousek... si šikulka... a že to je z nivei, by mě ani ve snu nenapadlo :-) Věrka

    OdpovědětVymazat
  2. mě by to taky nenapadlo, na tyhle věci nemám vlohy, proto tiše vzdychám a obdivuji ty šikovnější. Moc se ti to povedlo, nádhera!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. ...dokonalééé !!! Jen zírám co všechno dokážete...jste šikulka !!! Radka

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné, originální ... prostě jako vždy krásné a jedinečné.
    Přeji krásné dny Jitka

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Mokopko, tak tady naprosto nevím, co bych napsala. Úplně si mi vyrazila dech, kdybych byla tak šikovná jako ty, letím koupit niveu v plechu...Krábička je naprosto dokonalá.
    Krásný večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Mokopko,opravdu žasnu nad tvými úúúžasnými nápady....nemájí chybu....vše je tak originální a dokonalé,jemné....prostě náááááádhera
    Hezký den
    J.

    OdpovědětVymazat
  7. :o)) ráda vyrábím z opotřebovaných věcí ještě opotřebovanější a moc děkuji za chválu.Na krabičku by se jistě také hodila krajka,ale já nejsem příliš krajková...a konopný provázek tomu sám o sobě dá patinu dlouhověkosti :o))Půde asi do koupelny třeba na gumičky...Mokopa

    OdpovědětVymazat
  8. ODPADNEM!!!! este som tak rozmyslala odkial to ta zenska ma taku krabicku....a ked som si precitala nazov z vrchnej casti....predychavala som :)) ocenujem kreativitu! je to uzasne..;)

    OdpovědětVymazat
  9. Smekám před Vaší nápaditostí, vkusem a šikovností!!!!Zdravím a ráda se tu dívám.pája

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky