Katalog růží Davida Austina





(pozn. ...při svých toulkách internetem jsem nakoukla k http://www.davidaustinroses.com/ . Byl to pro mně neuvěřitelný zážitek a jen tak jsem si objednala free katalog a on přišel :o))) Některé z Austinových růží už rok rostou v předzahrádce fary např. na poslední fotografii z katalogu růžová Gertruda Jekyll. Jsou naprosto zdravé, kvetou opakovaně od června a hodně voní. Růže jsem objednávala u Pelcových v Růžové školce http://ruze.unas.cz/ )

Komentáře

  1. ... teda Mokopko ... ty obrázky jsou úžasné ... a jestli máš takovou krásnou růži doma, tak ti trošku závidím ... hezký den Věrka

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, mohu se zeptat na cenu katalogu-poštovného? Děkuji Marianna

    OdpovědětVymazat
  3. Marianno, katalog je zdarma a poštovné jsem také žádné nehradila :o) Mokopa

    OdpovědětVymazat
  4. Mokopko, sice nemám na zahradě jedinou růži (prostě si netroufám na její pěstování), ale anglické zahrady mám v hodně živé paměti...z čehož plyne, že jsem už objednala a na strankách se pokochala.
    Moc děkuji za info a přeji krásný večer.
    Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Wau, krásný katalog. Voní po růžích?
    Měla jsem v plánu si jednu růži u Pelcových objednat, ale ... čas letí jako bláznivý a já už to asi prošvihla. Tož značím si červeně do kalendáře jako úkol na příští rok ;)

    Moc zdravím
    Eva

    OdpovědětVymazat
  6. A ještě ... všimla jsem si, že jsi pozměnila fotky v levém sloupci. Líbí s emi ta s hortenziemi ;) Moc hezké barvičky.

    OdpovědětVymazat
  7. Moni, Gertruda Jekyll má v see čosi z farieb toho čarovného tichého úsvitu. Ruže sú kráľovné... Za Tvoj rozhľad, inšpiráciu, ktorú tu čerpám, šikovné ruky a prosto za celý Tvoj nádherný a výživný blog prijmi odo mňa malú odmenu. L

    OdpovědětVymazat
  8. Lussiko, moc děkuji za ocenění.Od tebe hřeje ;o)

    Ještě minulý týden jsem si objednávala růže od Pelcových, měli je napsány "pod čarou " a nebyly k nim fotografie, tak se mi hodil katalog, kde jsem je našla (ono by to šlo i na Austinových www), ale papír je papír ;o)) s pozdravením Mokopa

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Mokopko, děkuji za tip .-) katalog jsem si již také obejdanala a už se na něj moc těším :-) Rovněž jsem nakoukla k Pelcům a mám několik favoritek na objednávku :-))Růže miluji, je to klasika, která nikdy neomrzí, ba naopak! :-))

    Krásné dny sluníčko

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky