Rebarbora

...využití rozbitého velkého květináče,
rebarbora tak protáhne svoje řapíky :o)

pozn. ...rebarborový koláč má těsto ze 2 hrnků pol.mouky,1hrnku cukru,1/2 hrku oleje,
1 hrnek mléka,1 prdope,2 vejce ,nakrájená oloupaná rebarbora je smíchaná s vanilkovými pudingy a cukrem,povrch koláče zdobí máslová žmolenka
Vaše Mokopa

Komentáře

  1. Tak o tomhle fíglu jsem někde četla, ale nějak jsem nevěděla, jak na to. Takže díky za názornou ukázku, příští rok se bude hodit. Hezký nedělná večer, Ditta.

    OdpovědětVymazat
  2. Rebarbora je moc dobrá,už jsem o ní také psala,musím si jí také zasadit,zatím pro ní chodím jen do obchodu a tenhle koláč neznám,dělala jsem jiný,tak ráda vyzkouším:-)Michaela

    OdpovědětVymazat
  3. Jé rebarbora... rebarborový koláč miluju. Škoda jen, že se jej letos nedočkám. Bohužel nám rebarbora na zahrádce někam zmizela :(
    Vychytávku s květináčem si uložím ;)Díky

    Moc tě Mokopko zdravííím
    Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky bezva nápad !!!Mám už také velikou a budu na neděli také péct už se těším!!!Moc jsi mě navnadila z díky Daja!

    OdpovědětVymazat
  5. Moni,děkuju za bezva nápad. Dnes se mi právě peče rebarborová buchta. mám ji z kynutého těsta. Poprvé z mojí sklizně! Objímá Wiera

    OdpovědětVymazat
  6. Makopko, miluji rebarboru! S tím květináčem to je super nápad!
    Hezký den, moc zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Jejda, to je fajný nápad...zrovna včera jsem rebarboru "vytahovala" očima...tak je malinká...

    OdpovědětVymazat
  8. Milé moje,to jsem ráda,že ten nápad s květináčem se líbí a hlavně pomůže...moc vám děkuji za návštěvu a slůvka...Vaše Mokopa

    OdpovědětVymazat
  9. Uvedené těsto je moje klasika :-), 100x jinak !
    Ale s rebarborou jsem ho ještě nepekla. Díky za tip !
    Měj se
    Jaromila

    OdpovědětVymazat
  10. skvělý nápad, asi to také zkusím. Váš blog je úžasný, plný pohody a krásných věcí, pokaždé se k Vám ráda podívám, je to pro mě balzám na nervy:0). Adéla

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky