úterý 17. července 2012

Bazalkové pesto Manu Propria

...je směsí vypěstované bazalky,vlašských ořechů,doma na slunci sušených rajčat naložených ve slunečnicovém oleji z loňského roku a to vše zalité olivovým olejem

 ...na vícezrném pečivu s rajčetem Kumato a mozzarelou s akcentem balsamikového crema se stává jedinečnou chuťovkou...

Vychutnávání prázdninového a letního času přeje Mokopa

7 komentářů:

  1. O jé, Moni, sbíhají se mi sliny! Lákavé fotky, co voní na dálku.. Věřím, že dobrota neskutečná!
    Pěkné dny a pozdravení!

    OdpovědětVymazat
  2. Jéééééééé, tak to Vám strašně moc závidím (a taky tu úžasnou zahradu :-)))
    Miluji pesto, zrovna dneska jsem měla špagety s pestem (a do konce týdne určitě ještě jednou dám). Vlastní výroba pesta - to je úžasné :-)
    Už se těším na přístí rok, až si budu moci také některé z bylinek vypěstovat.
    Zdravím
    MartinaK

    OdpovědětVymazat
  3. Mňamka,hnedle bych se zakousla :-)!

    OdpovědětVymazat
  4. Mokopko, ty mi tedy děláš chutě, mňam! Ještě jsem ho letos nedělala, musím to napravit...
    Příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Jo tak to mi zavání mojí milovanou Itálii!!!Dobrou chuť Daja!

    OdpovědětVymazat
  6. To musí být kulinářská pochoutka.Přiznám se,že tuto dobrotu neznám.Ráda vyzkouším.Miluju bazalku....Krásný večer.Ĺena

    OdpovědětVymazat
  7. Ach, Moni, nádherné fotky a skvelý recept, ďakujem! Určite vyskúšam a už sa na to teším :-) L

    OdpovědětVymazat