Kroužkový notýsek Manu Propria

pro rok 2013
 
 
pozn. ...jsem ráda, že jsem se popasovala s novou technologií zveřejňování fotografií prostřednictvím Picasa a mohu pokračovat v blogování :o).

Děkuji za podporu

Mokopa

Komentáře

  1. Milá Mokopa,
    som rada, že si pokorila Picassu. Notýsek je parádny, presne podľa moje noty. Z plátna som hotová, ja teraz v skôr v kombinácii s modrou.

    Keby si chcela začínam s príspevkami ako upravovať fotky, ak budeš mať chuť a čas môžeš sa občas zastaviť. http://www.crafto-mania.com/2013/01/skola-upravy-fotiek-uvod-photo-edit.html.

    Krásny večer. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu...Rendo, o mně je známé, že velmi nerada upravuji fotky, je to asi tím, že jsem potomkem fotografa profesionála, který fotil na klasickou zrcadlovku a vyvolával si fotky sám...Buď to vidím nebo to tam není...;o)Děkuji za nabídku a držím palce
      Mokopa

      Vymazat
  2. Moni, ten je parádní. Moc se ti povedl. Ať tě krásně provází tímto rokem a hlavně ať je plný krásných myšlenek a vzpomínek.

    Moc tě zdravím a objetí od nás ;)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  3. jednoducho krasa :) niet co viac dodat...posielam 1* :), pa Zuzana

    OdpovědětVymazat
  4. Pro vzpomínky, či jen tak
    vše dobré v sobě uchová.
    Nápadů na každém listu,
    když naplníš
    přidáš po lístku.
    Těšení z tvoření přetrvává,
    když nápadů je plná hlava. :-))
    Každý ten daný okamžik,
    v notýsek ať naplníš ;-) .

    objímá pherenis

    OdpovědětVymazat
  5. Já myslím, že jsme všechny rády s tebou, Moni!
    Notýsek je krásný!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Mokopko ,děkuji za komentář a ráda,bych to udělala jen nevím jak ,nejde tam už psát.Mám jen adresu v komentářích a ty už asi nikdo nečte.Mě to s tím Pikasem nešlo.Mám na nové Duze2 ještě nedostatky nejdou mi dát něktaré blogerečky o které velmi stojím,a někteří se také nemohou přihlásit,snad se mi to nějak utřese!A teď k tebe,báječná záležitost je kroužkový notes,měla jsem takový ještě i z abecedou,už vzal za své....V tvém provedení by byl ůchvatný,také se mi líbí ta víla nebo elf co máš v logu.Tak se měj moc hezky Daja.

    OdpovědětVymazat
  7. Dajo,a co takle vložit odkaz do pravého sloupce v rozvržení,či v rozvržení upravit logo a odkaz dát tam...víla je vrbová...moje oblíbenkyně,na faře máme dvé veliké vrby a pod nima je mi skvěle...

    Děkuju za pochvalu Mokopa











    OdpovědětVymazat
  8. Moni to je krásný zápisník. Tam se budou příjemně psát nápady na tvoření. Krásný den Rija

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky